Bílina - Bílinští policisté v noci ze soboty na neděli zachránili život 46letému muži, který se pokusil o sebevraždu. Muž, který byl pravděpodobně pod vlivem alkoholu, se po jedné hodině v noci oběsil na stromě před panelovým domem.

Ilustrační foto

"Policisté, které na místo na základě telefonického oznámení vyslal operační důstojník, přijeli během dvou minut a v poslední chvíli muže odřízli," uvedl k případu mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Po poskytnutí nezbytné první pomoci byl muž převezen na ošetření. Důvody, které ho k pokusu o odchod ze světa vedly, jsou předmětem dalšího šetření. "Díky rychlému a profesionálnímu zásahu bílinských kolegů, kteří byli naštěstí v blízkosti místa, kde se muž oběsil, byl jeho život zachráněn," dodal policista.

Nejde letos o první záchranu života, kterou mají policisté na svém kontě. Před dvěma měsíci zachránili muže, který se bodl do hrudi a odešel umřít do lesa. O události jsme psali zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru