Oldřichov - Ze zvlášť závažného zločinu pokusu vraždy byl ve středu obviněn 59letý muž z Teplicka, který měl svou legálně drženou střelnou zbraní vystřelit na 40 letého muže, který utrpěl vážné zranění břicha. Podle zjištění serveru e-teplicko.cz má být střelec údajně bývalý policista.

Policejní vyšetřování na místě zločinu. Foto: Jan Vraný

Ke střelbě v Jeníkově na Teplicku došlo v úterý 24. února před 16. hodinou. Vyšetřování zločinu si převzali krajští kriminalisté. Už byl také dán podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby. "Obviněný muž měl svou legálně drženou střelnou zbraní vystřelit na 40 letého muže, který utrpěl vážné zranění břicha. Poté měl vystřelit i na dalšího, 39 letého muže, kterého nezasáhl. Ke spáchání trestného činu došlo pravděpodobně po vyhrocení sousedských sporů," uvedla Šárka Poláčková, mluvčí z krajského ředitelství Policie ČR.

Případem se nadále zabývají krajští kriminalisté. V případě uznání viny hrozí obviněnému trest odnětí svobody na 15 až 20 let nebo výjimečný trest.

Videoreportáž z místa činu jsme vám přinesli v článku na tomto odkazu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru