Bílina - Pět strážníků bílinské městské policie mělo zneužívat svoje pravomoci, někteří z nich jsou obviněni ze sexuálního zneužívání. Informovala o tom Lenka Glabazňová, předsedkyně místní organizace Hnutí nezávislých za harmonický rozvoj obcí a měst Bílina (HNHRM), které bude tvořit novou koaliční vládu ve městě.

Město Bílina. Ilustrační foto

"Jakožto volební subjekt, který v nejbližší době podepíše koaliční smlouvu s partnery o spolupráci v městském zastupitelstvu v Bílině na následující období 2015 – 2018, cítíme potřebu vyjádřit se a zároveň upozornit na současně vzniklou situaci v Městské policii v Bílině. Pěti strážníkům Městské policie Bílina bylo v uplynulých dnech sděleno obvinění mj. za zneužívání svých pravomocí, někteří z nich jsou obviněni ze sexuálního zneužívání. Tuto záležitost považujeme za skandální a bude prioritou našeho hnutí při nástupu do zastupitelstva města, které by mělo poprvé zasedat v polovině března," uvedla Lenka Glabazňová.

K událostem se nechce příliš vyjadřovat starosta Bíliny Josef Horáček. „Nic oficiálně na stole nemám. Slyšel jsem o tom od ředitele naší policie, ale nic k tomu říkat nebudeme," uvedl Horáček pro Teplický deník. List rovněž informuje o tom, že podrobné vyjádření k události nechce zatím poskytovat ani Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru