Reprofoto video: MP Krupka
Teplice

Krupka - Dramatický zásah mají za sebou strážníci městské policie v Krupce. Na konci února přijali na operačním středisku značně nesrozumitelný telefonát, v kterém jim muž žijící v Krupce popisoval, že po hádce s manželkou nemá kde bydlet a chce si sáhnout na život.

Během telefonátu na tísňovou linku, který trval déle než 9 minut, zalarmoval sloužící operační důstojník motorizovanou hlídku městské policie a také záchrannou službu a vyslal je na místo, kde se měl muž nacházet. Strážníci ho po chvíli skutečně našli v lesním porostu v Krupce, kde měl omotanou smyčku kolem krku a nedýchal. Rychlým zásahem však muže odvázali a poskytli mu neodkladnou první pomoc, díky které ho přivedli zpátky k životu. Muže si následně převzala záchranná služba a převezla ho k dalšímu ošetření do nemocnice.

„Je zcela nepochybné, že v tomto případě šlo o vteřiny. Strážníci svým profesionálním přístupem a rychlým zásahem zachránili muži život,“ podotkl ředitel městské policie v Krupce Jiří Petrák.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru