Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - V říjnu loňského roku bylo krupským policistům ohlášeno zmizení téměř 30 tisíc kusů měděných vodičů z jedné firmy o celkové váze 2900 kilogramů. Na místo ihned vyjeli policisté a zahájilo se prověřování celého skutku. Tím vyšlo najevo, že krádež má na svědomí dvojice zaměstnanců firmy.

Ti naskládali měď do připravených beden, naložili do vozidla jednoho ze zaměstnanců a odvezli pryč z areálu. V elektronické evidenci provedli odpis stavu zboží a měděné vodiče následně prodali v různých sběrnách. Získané finance si poté rozdělili.

"Nyní si na kriminální policii vyslechli obvinění z krádeže a vzhledem ke způsobené škodě jim hrozí trest odnětí svobody až na 5 let," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru