Rostislav Křivánek při křtu své knihy o Dubí v dubnu 2022
Teplice

Teplice - O Teplicích vyjde nová kniha. Zpracování textové části publikace, jejímž zadavatelem je Město Teplice, se ujal Rostislav Křivánek z Krásné Lípy. Ten už je jako autor podepsaný například pod titulem Město Dubí – Ve znamení dubu. Kniha o Dubí vyšla před dvěma roky a byla slavnostně pokřtěná 7. dubna 2022 v Domě porcelánu s modrou krví.

Rostislav Křivánek je novinář, publicista a divadelník, který se v současnosti věnuje především spisovatelské činnosti. Do povědomí čtenářské veřejnosti se zapsal zejména svým zajímavým vypravěčským stylem. Jako autor je oblíbený i mezi dětmi. Každoročně vydává knihu adventních pohádek a pořádá veřejná čtení.

A co může prozradit o chystané knize o Teplicích? „Knížka se dotýká historie Teplic od pravěku do dneška, ale selektivně. Jde po příbězích,“ přibližuje z obsahové a stylové stránky publikace její autor. Víc zatím prozradit nechtěl.

„V nejbližších měsících dokončím text a začne se pracovat na obrazovém materiálu, grafice a sazbě.“ Kniha by podle Rostislava Křivánka mohla vyjít ještě v letošním roce. Všechno ale závisí na záměrech města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru