Foto: Policie ČR
Teplice

Ústecký kraj, Litoměřicko - Policisté pátrají po pohřešované dívce z Litoměřicka, která byla naposledy spatřena v neděli 18. února 2024 okolo 15 hodiny na autobusovém nádraží v Litoměřicích. Měla odcestovat autobusem do Prahy. Zda odjela, ale není potvrzeno. Do pražského výchovného zařízení nedorazila a nepodala o sobě žádnou zprávu.

Je vysoká cca 170cm, střední postavy, má modrošedé oči, obarvené černé vlasy střižené na mikádo s krátkou rovnou ofinou, po těle tetování – různá písmena, v nose piercing v podobě stříbrného kroužku, v levém uchu tzv. roztahovák ve tvary spirály v barvě slonové kosti. Zdánlivé stáří 15 – 18 let. Byla oblečená do černé prošívané zimní bundy v délce do pasu, černých legín, na nohou měla černé kotníkové boty NIKE AIR JORDAN, s sebou černý batoh VANS, velkou černou cestovní tašku s oděvními svršky a pevnou igelitovou tašku ALBERT.

"V případě, že můžete k výskytu pohřešované podat jakékoliv informace, volejte na linku 158. Za poskytnutou pomoc děkujeme," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru