Z loňských adventních trhů v Teplicích. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Letos se můžeme v Teplicích těšit na novou koncepci adventních trhů. Nabídne řadu podnětů k prožití příjemné předvánoční atmosféry, ale také třeba novinku, kterou je venkovní ledové kluziště.

 Adventní program se tentokrát uskuteční na kolonádě u domu kultury. Kromě trhů čekají návštěvníky ukázky řemesel, atrakce pro děti, chybět nebudou živá zvířátka a nezbytná vánoční výzdoba s osvětlením.

Bohaté programové menu nabídne kupříkladu koncert Na Synkopách do Vánoc, vystoupení dětských pěveckých i tanečních souborů nebo představení lokálních divadel. Na pódiu se objeví řada známých osobností, jako Václav Noid Bárta, Viktor Sodoma, Petr Lihnart a další.

Největším hitem letošních trhů, které se budou konat každý den od 10 do 18 hodin, je nesporně venkovní ledové kluziště. To bude návštěvníkům trhů k dispozici rovněž denně, od 9-21 hodin, a to až do 7. ledna příštího roku.  

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru