Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek. Foto: Vláda ČR
Teplice

Ústecký kraj - V pondělí 6. listopadu navštíví Ústecký kraj ministr zdravotnictví Vlastimil Válek. Hejtman kraje Jan Schiller a vedení Krajské zdravotní mu představí především investiční projekty v hodnotě tři miliardy korun největšího poskytovatele nemocniční péče v Ústeckém kraji, které v následujících letech zásadně promění a zvýší kvalitu krajské nemocniční péče.

Nové nemocniční pavilony v chomutovské a ústecké nemocnici, které Krajská zdravotní aktuálně dokončuje nabídnou rozšířené služby a péči pacientům, ale díky modernímu vybavení a nejnovějším technologiím budou schopné přilákat i nové specialisty a lékaře z celé České republiky. V každé z nemocnic Krajské zdravotní se ministr mj. setká také s vedením nemocnice, se kterým prodiskutuje aktuální problémy zdravotnictví. Setkání ministra zdravotnictví s novináři je naplánováno po skončení návštěvy v 16.15 v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem.

Program návštěvy 10:15 – 16:30:

Nemocnice Chomutov

Setkání s vedením nemocnice – diskuze o investičních projektech Krajské zdravotní. Prohlídka výstavby nového pavilonu Emergency, centrálních operačních sálů, centrální sterilizace, jednotky intenzivní péče a anesteziologicko-resuscitačního oddělení.

Nemocnice Most

Setkání s vedením nemocnice - diskuze o aktuálních tématech českého zdravotnictví.

Program mimo Krajskou zdravotní – REMED Meziboří

Diskuze s vedením společnosti, prohlídka centra.

Masarykova Nemocnice v Ústí nad Labem

Prohlídka probíhající výstavby nového pavilonu s operačními sály, odděleními jednotek intenzivní péče a standardními lůžkovými odděleními, který bude sloužit zejména pro Komplexní kardiocentrum, a dále pak pro Oddělení centrálních operačních sálů a sterilizace, Kliniku anesteziologie, perioperační a intenzivní medicíny a Kliniku hrudní chirurgie, a prezentace kybernetické bezpečnosti nemocnice. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru