Teplice - OC Olympia Teplice připravila pro své zákazníky unikátní akci Oběd zdarma za váš nákup. Od pondělí 30. října 2023 mohou vyhrát slevu až 150 Kč ve vybraných bistrech, kavárnách a restauracích obchodního centra. Stačí na infostánku předložit účtenky za nákup v teplické Olympii v minimální hodnotě 800 Kč, vyzvednout si stírací los a zjistit, jaká je výhra. Akce Oběd zdarma za váš nákup probíhá do vyčerpání losů.

„Rádi bychom naše zákazníky odměnili pozvánkou na oběd, či něco malého na zub o přestávce mezi nákupy. Je pro ně připraveno několik stovek stíracích losů a každý vyhrává. Naše restaurace, bistra a kavárny nabízí speciality z celého světa, nově jsme pro návštěvníky otevřeli korejsko-vietnamské bistro známého řetězce HAN FOOD. Jedná se o jediné bistro této značky v celém Ústeckém kraji, přijeďte ochutnat.

Stačí nakoupit v obchodním centru Olympia Teplice minimálně za 800 Kč (neplatí pro supermarket Albert, čerpací stanici PRIM, sázkovou kancelář FORTUNA a směnárnu). Účtenky návštěvníci předloží na infostánku a dostanou od obsluhy stírací los, kde okamžitě zjistí svoji výhru.

Nejvyšší výhra je 150 Kč a je určená do konkrétního bistra, kavárny, či restaurace. Výherní částku je potřeba vyčerpat celou, v opačném případě výhra propadá.

Kompletní podmínky akce najdete na www.olympiateplice.cz.

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru