V obchodě v Krupce kradl zkušený recidivista. Strážníkům však ani přes své maskování a následný útěk neunikl
Ilustrační foto CC0
Teplice

Krupka - Operační středisko strážníků Městské policie Krupka přijalo oznámení pracovníků jednoho krupského supermarketu o krádeži drogerie, plechovek piva a energetického nápoje. Pachateli, který se při svém činu maskoval, se dle informací podařilo z prodejny utéci.

Po zhlédnutí záznamu z kamer v prodejně strážníci poznali muže, který zboží ukradl, přestože se maskoval baseballovou čepicí a brýlemi. Následně se muž ke krádeži přiznal.

„Přestože hodnota odcizeného zboží byla přestupková, je muž stíhán pro trestný čin krádeže, neboť byl v minulosti několikrát pro majetkové skutky odsouzen. Věc byla předána k dalšímu šetření orgánům činným v trestním řízení," uvedl ředitel Městské policie Krupka Jiří Petrák.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru