Zkvalitňování školních zahrad v Proboštově: Geologická skalka, ještěrkoviště, smyslový chodníček a další nové prvky
Foto: Obec Proboštov
Teplice

Proboštov - Vylepšených školních zahrad si budou moci užívat děti v proboštovské škole a školce. Obec Proboštov uvedla na svých internetových stránkách, že dochází v současné době k realizaci projektů Úprava venkovního areálu Základní školy Proboštov a Přírodní zahrada Mateřské školy Pastelka Proboštov.

Oba dva projekty jsou spolufinancovány obcí Proboštov a Státním fondem životního prostředí. Děti z mateřské školy si již vysadily první sazenice na nové zvýšené záhonky, užívají si posezení na masivních lavičkách a pracují na nových stolech. V těchto dnech se dokončuje smyslový chodníček a ještěrkoviště. Dalšími novými prvky jsou či budou například mlhoviště, hnízdící budky či ptačí krmítka a vše bude doplněno novou výsadbou.

Žáci základní školy se dočkají například geologické skalky, fóliovníku, špalků k sezení či skákacího panáka. Práce v obou zahradách budou dokončeny v průběhu listopadu letošního roku.

Foto: Obec Proboštov

2909probostovvylepseniskolnichzahrad2

2909probostovvylepseniskolnichzahrad3

2909probostovvylepseniskolnichzahrad4

2909probostovvylepseniskolnichzahrad5

Foto: Obec Proboštov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru