Teplické letiště bude v pátek večer dunět poctivým punkem
Vodojem nedaleko letiště na Nové Vsi. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – KNAK Teplice a Musicpark letiště Teplice naservírují v pátek 12. a v sobotu 13. srpna pořádnou dávku punku, třetí ročník festivalu Antifest 2020.

Letošní akce má putovní charakter a koná se na dvou místech. V pátek 12. srpna začne na teplickém letišti na Nové Vsi a v sobotu 13. srpna se přesune do pražského MusicClubu Modrá Vopice. Starty koncertů v oba dny jsou v 18 hodin.

V pátek se v Teplicích mohou návštěvníci těšit na německé kapely Mash a Berlin Blackouts, na britské uskupení Dedo Podre a na stálice české scény Šanov 1 a Pirates of the Pubs. V sobotu se pak v klubu Modrá Vopice představí stejná sestava kapel, rozšířená navíc o francouzskou skupinu Bad Nasty a polské uskupení Prawda. Vstupné na každý den je 350 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru