Policisté intenzivně pátrají po dvaačtyřicetiletém muži! Prosí veřejnost o pomoc
Zdroj foto: Policie ČR
Teplice

Ústecký kraj – S prosbou o pomoc se na veřejnost ve středu 29. června 2022 obrátili ústečtí policisté při pátrání po dvaačtyřicetiletém muži. Pohřešovaný od úterý 28. června 2022 nepodal o sobě žádnou zprávu. Naposledy byl viděn v ulici Jizerská v Ústí nad Labem.

Pohřešovaným je Milan Hála, který se podle informací uveřejněných na stránkách Policie České republiky vyhýbá sociálním kontaktům, rozhovorům s lidmi a při oslovení neodpovídá. „Když něco chce, může psát na papír. Muž chodí shrbený, pomalou chůzí. V přímém ohrožení života není. Podle zjištěných informací by pohřešovaný muž měl být oblečen do šedého trika, černých kalhot a bílých tenisek. Pohřešovaný muž se může pohybovat v oblasti Dobětic, Božtěšic, Skorotic a Všebořic,“ píše se k pohřešovanému v databázi Policie ČR - Pátrání po osobách.

Více se dočtete zde. „Informace k pohřešovanému přijmeme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme. Pokud je odkaz nefunkční, byl muž vypátrán,“ uvedla k výzvě pro sdělovací prostředky mluvčí Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje Eliška Kubíčková.

Pohřešovaný muž

MILAN HÁLA

Výška asi 170 cm
Zdánlivé stáří 40 až 45 let
Krátké vlasy hnědé barvy
Datum narození 18.11.1979
Pátrání vyhlášeno 29.6.2022

Zdroj: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru