Na letošním autosalonu uvidíte škodovku v řezu i crash testy
Foto: archiv SPŠ Teplice
Teplice

Teplice – V úterý 28. června mohou zájemci o automobilový průmysl navštívit tradiční Autosalon Střední průmyslové školy v Teplicích. Akce se koná v areálu školy na Benešově náměstí, v době od 9-16 hodin. Slavnostní zahájení proběhne v 10 hodin. Vozy bude na autosalonu prezentovat řada prodejců známých automobilových značek.

V doprovodném programu mohou návštěvníci využít Dne otevřených dveří teplické průmyslovky a také zhlédnout prezentace dalších dvou středních škol: obchodní akademie a hotelové školy, které společně s průmyslovkou tvoří jeden školní komplex. K vidění rovněž budou ukázky práce speciální pořádkové jednotky Policie ČR, AČR – Rekrutačního střediska Ústí nad Labem a Vezeňské služby ČR. Dobrou náladu podpoří vystoupení pěveckého sboru Základní školy Maršovská.

Na letošním autosalonu bude podle zástupkyně ředitele škol, Jany Vachouškové, k vidění i skutečná lahůdka, a sice auto v řezu ze škodovky. Jedná se o vyřezané části auta tak, aby byly patrné například nárazníky a další prvky, které zajišťují bezpečnost posádky vozu při nárazu. Rovněž se uskuteční návštěvníky oblíbené crash testy, tedy simulace nárazu auta v různých rychlostech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru