V pondělí se po dvou letech otevře duchcovské koupaliště
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Duchcov – Městské koupaliště v Duchcově se pro veřejnost otevře už v pondělí 20. června. Na zprovoznění areálu, který byl dva roky zavřený, obyvatelé města netrpělivě čekají. Duchcovská radnice původně plánovala na koupališti rozsáhlou rekonstrukci a modernizaci.

Nakonec se vedení města rozhodlo pouze pro částečné opravy.Důvodem odkladu projektu je podle starosty Zbyňka Šimbery řada investičních akcí, které musí město v současné době realizovat.

Městské koupaliště bude otevřené do konce srpna, denně od 9-19 hodin. Výše vstupného byla stanovená radou města. Děti do věku 6 let mají vstupné zdarma. Děti a mládež ve věku od 6-18 let, stejně jako důchodci a držitelé karty ZTP zaplatí 50 korun a dospělí pak 100 korun. Po 16. hodině se vstupné na koupaliště snižuje o 50 procent.

Možností pro návštěvníky bude rovněž zakoupení permanentky na 20 vstupů. Pro děti do 18 let, důchodce a držitele ZTP za 500 korun a pro dospělé za 1000 korun. Na základě připomínky zastupitelky Veroniky Prchalovéna zastupitelstvu ve čtvrtek 16. června, bylo rozhodnuto, že se permanentky budou prodávat nejenom na koupališti, ale také v informačním centru.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru