OBRAZEM: Spadla klec! Zásahová jednotka zatkla dalšího dealera, našli u něj půl kila pervitinu i heroin
Zajištěné drogy. Foto: Policie ČR
Teplice

Chomutovsko - Neobvyklé množství pervitinu se podařilo zajistit policistům při zátahu na dealera z Chomutovska. Informace, že 29letý muž by se měl zabývat mimo jiné distribucí pervitinu, měli kriminalisté již delší dobu.

Členové TOXI týmu prováděli k podezřelému rozsáhlé operativní šetření, kterým zjistili, že muž, který je sám závislý na drogách, se opravdu podle všeho zabývá nákupem a prodejem těchto látek. Když měli dostatek potřebných poznatků, zahájili ve spolupráci se zásahovou jednotkou akci s cílem zadržet podezřelého a provést další úkony směřující k prokázání jeho trestné činnosti. Samotné zadržení muže pak provedli členové speciální jednotky přímo v jeho vozidle na okraji Chomutova.

"Následně kriminalisté provedli domovní a další prohlídky, při nichž zajistili mimo jiné více než 560 gramů bílé krystalické látky (podle provedeného testu se jedná o pervitin), dále 5 gramů hnědé krystalické látky (heroinu) a také několik rostlin a sušinu marihuany," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Na základě zajištěných důkazů vyšetřovatel muže obvinil z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. "V případě odsouzení mu za jeho spáchání vzhledem ke značnému rozsahu hrozí dva až deset let za mřížemi," dodala policejní mluvčí.

foto

1210drogy5

1210drogy6

1210drogy1

1210drogy2

1210drogy7

1210drogy4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru