Policie vyšetřuje tři nehody na Teplicku a žádá svědky o pomoc. Neviděli jste některou z nich?
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Tepličtí policisté pátrají po řidiči nebo svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 20.9. v 8 hodin v ulici Českých Dobrovolců, na parkovací ploše u gymnázia v Teplicích.

Nezjištěný řidič se pravděpodobně nevěnoval plně řízení svého vozidla a poškodil zde zaparkované vozidlo Renault, bílé barvy, které bylo zaparkované ve druhé řadě, souběžně s ulicí Alejní. Následně z místa nehody ujel.

Tepličtí policisté také pátrají po řidiči nebo případných svědcích dopravní nehody v Duchcově. K dopravní nehodě došlo v době od 20. září, 15.00 hodin do 21. září 8.00 hodin v ulici Nám. Republiky v Duchcově. Dosud neznámý řidič na zdejším parkovišti poškodil zaparkované vozidlo BMW, stříbrné barvy a z místa nehody následně odjel.

Pátrají i po řidiči nebo případných svědcích dopravní nehody, ke které došlo v době od 22.9. 20 hodin do 24.9. 17 hodin u odbočky ulice Lípová do ulice Jungmannova v Teplicích. K dopravní nehodě došlo pravděpodobně tak, že řidič nezjištěného vozidla se plně nevěnoval řízení a se svým vozidlem narazil při pravém okraji zaparkované vozidlo Opel. Následně tento řidič z místa nehody odjel Vzhledem k poškození se pravděpodobně jednalo o vyšší vozidlo (dodávka).

"V případě, že máte jakoukoliv informaci k řidiči nebo samotné dopravní nehodě, tak se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru