Ve sklepě v objektu sokolovny vznikne nová tělocvična
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Tepličtí zastupitelé schválili v polovině září dotaci pro Basketbalový klub Teplice ve výši 174 tisíc korun. Klub trénuje v objektu Sokolovny na Letné a plánuje rozšíření stávajících tréninkových možností o sklepní prostory.

V těch by měla vzniknout další tréninková tělocvična s plochou 180 metrů čtverečných. Dotace má pokrýt především náklady na pořízení speciální krytiny na podlahu.

Náměstek primátora Jiří Štábl přidělení dotace před hlasováním zastupitelů podpořil. Vyzdvihl kvalitu práce, kterou klub podle jeho slov odvádí, a to i v podmínkách, ve kterých funguje. (Objekt sokolovny je ve špatném technickém stavu – pozn. redakce.) „Teplický basketbalový klub vychoval řadu špičkových hráčů, kteří už dnes hrají ve známých oddílech,“ prohlásil Štábl. Primátor Hynek Hanza kolegu doplnil: „Teplický basket byl kvalitní, už když jsem tam hrál já.“

Basketbalový klub Teplice má za sebou téměř 40letou historii. Spravuje 11 týmů, z toho 8 mládežnických, 2 mužské a 1 ženský. V mládežnických týmech trénuje přibližně 180 dětí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru