Nenechte školáka zahálet a přihlaste ho do kroužku
Kromě nabídky kroužků připravuje osecký DDM v průběhu školního roku pro děti řadu akcí. Snímek je z loňského Dne dětí
Teplice

Osek – V sobotu 11. září mohou školáci, kteří si ještě nevybrali žádnou z mimoškolních aktivit, získat informace o kroužcích pod Domem dětí a mládeže v Oseku. Od 14 do 18 hodin se na hřišti u oseckého domečku i přímo v budově DDM koná akce s názvem Kroužkobraní. Určená je pro všechny zájemce z řad dětí i jejich rodičů a nabízí ucelený přehled možností nejrůznějších aktivit v tomto zařízení.

Dům dětí a mládeže v Oseku nabízí v tomto školním roce 65 pravidelných zájmových kroužků. Na Kroužkobraní budou mít účastníci možnost vyzkoušet si většinu z nich formou soutěžních stanovišť a seznámit se osobně s vedoucími jednotlivých kroužků. V rámci sobotního odpoledne budou mít děti k dispozici také nafukovací atrakce, malování na obličej a mohou si prohlédnout modelovou železnici KŽM Moldaváček. Vstupné na akci i atrakce je zdarma.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru