Ukliďme Česko! I letos na podzim budou v Teplicích uklízet dobrovolníci, zapojit se můžete i vy
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Také město teplice se zapojí do dobrovolnické úklidové akce Ukliďme Česko. Letos je hlavním podzimním úklidovým dnem sobota 18. září. 

Uklízíme všichni. Společně. V jeden den. Do úklidových akcí se zapojují lidé ze všech koutů České republiky. Uklízejí školáci, politici, úředníci, skauti, děti z dětských domovů, vysokoškoláci, důchodci, programátoři, lékaři, prodavači, ekologové, turisti, pejskaři, pankáči … Prostě všichni, na koho si vzpomenete. Uklízíme společně!

Dobrovolníci z Teplic, kteří budou chtít uklízet a využít materiální podporu magistrátu, se nahlásí do 13. 09. 2021 na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s tím, že uvedou:

  • kolik je lidí ve skupině
  • jakou lokalitu budou chtít uklízet
  • kolik potřebují rukavic a jaké velkosti (dětské, dospělé)
  • kolik budou chtít pytlů

Úklidové prostředky budou k dispozici v budově Magistrátu v Krupské ulici ve středu 15. 09. 2021 (po domluvě i ve čtvrtek nebo v pátek)

Předpokladem je, že dobrovolníci budou pytle vysypávat do blízkého kontejneru (budou-li uklízet na sídlištích), budou-li uklízet odlehlejší lokality, nechají zavázané pytle u odpadkových košů v rámci této lokality, tak aby svozová firma mohla všechny pytle pobrat a odvézt.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru