Muž kradl kabely v kolejišti. Před strážníky se dal na útěk, zadržení se aktivně bránil
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov - V předminulém víkendu v dopoledních hodinách bylo oznámeno strážníkům MP Duchcov od občana města, že v prostoru kolejiště v ulici Teplická zahlédl muže, který se zřejmě pokouší odcizit elektrické drážní kabely.

Hlídka po příjezdu na místo a prohlídce okolí po několika minutách nalezla muže, který převážel na ručním vozíku větší množství elektrických kabelů. Při kontrole dokladů a podání vysvětlení k dané věci se muž dal před strážníky na útěk a byl po chvíli zadržen.

Z důvodu, že kladl aktivní odpor muselo být použito donucovacích prostředků a pout. 32 letý muž byl po omezení osobní svobody předveden a předán na Policii ČR z důvodného podezření ze spáchání trestného činu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru