Muži kradli už dřív. Teď se vydali do prodejen pro zboží bez placení znovu
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Až na osm let by mohl poslat soudce zpátky za mříže 29letého recidivistu, který ukradl zboží v duchcovské prodejně.

Muž, který byl před několika měsíci propuštěn z vězení, je podezřelý, že před několika dny odcizil z regálů různou kosmetiku, kterou si poschovával v oblečení a bez zaplacení zboží se pokusil obchod opustit. I když škoda nebyla vysoká, s ohledem na jeho trestní minulost a spáchání činu v době nouzového stavu ho policisté obvinili ze zločinu krádeže.

Stejný trest hrozí i 23letému muži, který kradl kosmetiku v Teplicích. V průběhu jednoho dne odcizil ve dvou prodejnách parfémy za téměř třináct set korun, i on už má v trestním rejstříku několik záznamů, a proto byl obviněn ze zločinu krádeže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru