Letošní Sokrates 2 proběhne jen elektronicky. Jaká je nabídka studií?
Ilustrační foto: archiv
Teplice

Ústecký kraj - Stejně tak jako 19. veletrh vzdělávání pro střední školy SOKRATES 1, je Okresní hospodářská komora Most nucena z důvodu vládního nařízení ohledně covid-19 uspořádat v letošním roce i 13. ročník SOKRATES 2 Prezentace vysokých a vyšších odborných škol, elektronickou formou. Veletrh je pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Ing. Jana Schillera.

Nabídky studia na vysokých a vyšších odborných školách, které se zapojily, naleznete pod tímto odkazem.

Profil navštěvujte opakovaně, protože školy zde mají možnost, do konce roku 2021, své profily upravovat.

Příští veletrh SOKRATES 2 proběhne na přelomu zimy a jara v roce 2022. Místo bude upřesněno.


Nabídka pro školy:

  • Máte zájem se prezentovat na webech ze skupiny e-deniky.cz, které mají každý měsíc 1,25 milionu návštěv a působí především v Ústeckém kraji? Máme pro vás speciální nabídku. Najdete ji zde.

OHK Most děkuje za podporu těmto partnerům: Generálnímu partnerovi CHEMINVEST s. r. o., dalším partnerům Severní energetická a. s., Vršanská uhelná a. s., a Úřad práce České republiky, Krajská pobočka v Ústí nad Labem, Kontaktní pracoviště Most.

2502sokratesplakat

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru