Řidiči ujeli od několika nehod. Jeden narazil i do policejní dodávky a zmizel
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté žádají svědky o pomoc při vyšetřování několika nehod, při kterých pravděpodobní viníci odjeli z místa havárie, aniž by splnili zákonem dané povinnosti.

"Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 1:00 hodin dne 7. ledna do 15:00 hodin dne 27. ledna 2021 v Teplicích na křižovatce ulic Krušnohorská a Fojtovická. Neznámý řidič poškodil při levém okraji komunikace zaparkované vozidlo Alfa Romeo (došlo k poškození jeho pravé přední části) a z místa ujel," uvádí mluvčí policistů Daniel Vítek.

Od nehody ujel i řidič, který měl v době od 8:00 do 10:50 hodin dne 9. ledna 2021 v Krupce na účelové komunikaci u ulice Revoluční v úrovni ulice Jasmínová poškodit zaparkované vozidlo Volkswagen.

K další nehodě došlo dne 19. ledna 2021 v době od 15:00 do 15:15 hodin v Teplicích, ul. J. Koziny u veterinární ordinace ve směru k ul. Přítkovská, kde neznámý řidič poškodil levé zpětné zrcátko po pravé straně zaparkovaného policejního vozidla VW Transporter.

"Pátráme také po neznámém řidiči, který v době od 22:00 hodin dne 7. února do 16:30 hodin dne 8. února 2021 v Teplicích ul. Pod Školou poškodil přední část automobilu Škoda Octavia, který byl zaparkován v prostoru pro kolmé stání naproti prodejně potravin," dodal Daniel Vítek.

Z místa dopravní nehody měl ujet i řidič, který v době od 20:00 hodin dne 13. února do 11:10 hodin dne 14. února v Dubí ul. Ruská narazil do zaparkovaného vozidla VW Passat, po střetu měl posbírat plasty odpadlé z vozidla a ujet, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti.

Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru