Nouzový stav ani několik trestů recidivistku neodradily. Kradla znovu, tak skončila ve vazbě
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Nouzový stav ani několik předchozích odsouzení neodradily 45letou recidivistku od krádeží v obchodech. V prosinci vzala v teplické prodejně sladkosti, které si schovala do kabelky a bez zaplacení zboží v hodnotě 2700 korun prošla pokladní zónou.

"Před několika dny kradla v jiné prodejně, kde odcizila desítky čokolád za necelé dva tisíce korun. V minulosti sedmkrát odsouzená žena byla obviněna ze zločinu krádeže, z důvodné obavy, že na svobodě by v páchání trestné činnosti pokračovala, podal vyšetřovatel podnět k podání návrhu na vzetí obviněné do vazby, který soudkyně akceptovala," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru