Sladké okénko Lagarto vás potěší slevou o čtvrtinu
Foto: Lagarto
Teplice

Teplice - Kavárny utichly, číšníci zmizeli, ale to není důvod neosladit si život. Kavárny Lagarto v Chomutově, Mostě a Teplicích ve všech svých provozech mají otevřené sladké okénko, kde nabízejí své signature dezerty a nejlepší kávu praženou na míru.

Zajímavou zprávou pro klienty je snížení ceny o 25%. Proč? Důvod je jednoduchý, tým Lagarto si uvědomuje, že i když jejich produkty jsou stále kvalitativně dokonalé, nemohou svým hostům poskytnout servis, který by gastronomický zážitek posunul zase o příčku výše. „Proto jsem se rozhodl snížit cenu pro osobní odběr. Stále svým hostům u okénka předvedeme maximum, to slibuji. Jsme dojatí, jaký zájem naši věrní hosté vůči nám v těchto dnes prokazují. Jsme tu pro všechny Lagarto nadšence a náš zápal neuhasíná, naopak,“ dodává majitel Jan Hawelka.

Dále všechny kavárny rozvážejí téměř po celém severočeském kraji přes Damejidlo.cz, zde ale snížení ceny neplatí. Lagarto neusíná, ale peče a praží o sto šest!

Další informace najdete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru