OD SOUSEDŮ: Dívky si u garáží píchaly drogy. Když uviděly auto s majáky, daly se na útěk
Foto: MP Ústí nad Labem
Teplice

Ústí nad Labem - V pátek 18. září v odpoledních hodinách, byla operačním střediskem městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Masarykova, a to z důvodu telefonického oznámení od neznámého občana, který operátorovi sdělil, že u místních garáží v okolí parovodu se nachází dvě osoby, které si aplikují do žíly drogu.

Strážníci po příjezdu na místo zjistili, že se jedná o dvě děvčata, která se po spatření přijíždějícího vozidla městské policie daly před nimi na útěk. Obě dívky však neutekly daleko, protože strážníci je po malé chvíli dostihli a poté zadrželi.

Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o děvčata, o které má velký zájem i Policie ČR, a která po obou zadržených vyhlásila celostátní pátrání. Jednalo se o dívku, která utekla z diagnostického ústavu a druhé děvče se pro změnu snažilo vyhnout nástupu výkonu trestu odnětí svobody. Obě zmiňované byly strážníky předány příslušnému útvaru Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru