Galerie Teplice zavádí novinku v parkování, už nemusíte sahat na tlačítko
Foto: Galerie Teplice
Teplice

Teplice - Od pátku 14, srpna mohou všichni návštěvníci Galerie Teplice využít bezkontaktní vjezd do garáží obchodního centra. Jako jediná v Ústeckém kraji tak Galerie Teplice zavádí novinku, jejímž cílem je zvýšit pohodlí a zejména bezpečnost zákazníků.

Při každé návštěvě autem již zákazníci nebudou muset používat dotykové tlačítko pro tisk parkovacího lístku. „Tímto krokem se snažíme vyjít vstříc zákazníkům, kteří mohou mít obavy způsobené situací s šířením koronaviru. Instalací bezdotykových systémů zároveň pokračujeme v zavádění moderních technologií v našem centru,“ uvádí ředitel Galerie Teplice Jan Růžička.

Parkování v obchodním centru Galerie Teplice v 5 bodech:

  • Bezkontaktní vjezd i výjezd z garáží
  • Možnost platit za parking bezhotovostně
  • Až 400 parkovacích míst v podzemní a nadzemní garáži
  • 2 hodiny zdarma parkování ve všední den a 3 hodiny zdarma o víkendu
  • Prodloužení bezplatného parkingu pro návštěvníky multikina
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru