Zloděj skončil v nemocnici. Na útěku z místa činu si polámal žebra!
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - V nemocnici skončil 41letý v minulosti dvacetkrát odsouzený recidivista. Utíkal z místa krádeže, ale poranil se tak, že pro něj musela přijet sanita.

V teplickém hobby marketu před několika dny ukradl štípací kleště v hodnotě necelých sem set korun, které si schoval pod tričko a prošel bez zaplacení pokladní zónou.

"Když ho u východu chtěl zadržet pracovník ostrahy, dal se lapka na útěk, při kterém přeskočil přes zeď, ze které ale asi z dvoumetrové výšky spadl tak nešťastně, že si zlámal žebra. Ostraha mu zavolala sanitku a muž skončil v nemocnici, při pádu přišel i o svůj lup, který byl vrácen do prodeje," uvedl mluvčí policistů na Teplicku Daniel Vítek.

Výtečník si nyní na služebně převzal podezření z přečinu krádeže, za který ho může soudce poslat až na tři roky do podezřelému důvěrně známého vězeňského prostředí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru