Třiadvacetiletého muže po pádu do Labe unesl proud řeky do Německa
Most Dr. Beneše. Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Teplice

Ústí n. L., Bad Schandau – Černým písmem se do policejních statistik zapíše pátrání po pohřešovaném Ústečanovi, který měl v pondělí 22. června letošního roku údajně skočit do řeky Labe z Benešova mostu. Jeho tělo vyplavalo bez známek života na hladinu vodního toku v Bad Schandau.

„V součinnosti s německými kolegy bylo zjištěno, že se jedná o třiadvacetiletého muže, po kterém jsme dne 22. 6. 2020 vyhlásili pátrání,“ uvedl k ukončení pátrání mluvčí krajské policie Daniel Vítek.

Po nahlášení pádu mladíka z Benešova mostu na místo ihned vyjely všechny policejní motorizované hlídky v okolí. Do pátrání na řece se okamžitě zapojila říční policie. Povoláni byli také hasiči na motorových člunech ze stanic v Ústí nad Labem a v Děčíně.

{article title="Policisté stále pátrají po třiadvacetiletém Ústečanovi, který měl skočit z Benešova mostu"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru