Od pondělí začnou cestující za svezení MHD znovu platit
Ilustrační foto
Teplice

 

Teplice – Od pondělí 20. dubna se na linky MHD vrací původní režim a zadarmo už se nesvezete. Nastupovat do trolejbusů a autobusů budou cestující opět předními dveřmi. Jediným rozdílem od standardního užívání MHD je trvání povinnosti mít zakrytá ústa a nos rouškou, případně šátkem nebo šálou.

Rovněž stále trvá zákaz obsazování sedaček v první řadě za řidičem. Dveře dopravního prostředku, které jsou uprostřed a vzadu už nebudou používané k nástupu, ale jen při výstupu. Cestující budou opět platit obvyklé jízdné u řidiče. Dopravce dosud nepřistoupil ke změně ohledně zastaveného provozu na bezplatné lince 112 k nákupnímu centru Olympia. Stejně tak stále ještě platí redukce provozu na trolejbusových linkách 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 a 108, kde došlo k omezení zejména nočního a večerního provozu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru