TRAGÉDIE: Při havárii mezi Bílinou a Teplicem zemřeli tři lidé. Nejspíš je smetl kamion
Na místě zasahují záchranáři. Tři lidé podle posledních informací zemřeli. Foto: Policie ČR
Teplice

Bílina – Tři lidé podle posledních informací zemřeli při čtvrteční dopolední nehodě na silnici číslo 13 mezi Bílinou a Teplicemi. Probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Silnice je zavřená.

„Podle posledních informací tři lidé zemřeli. Jeden zraněný byl převezen do nemocnice. Jeden z kamionů pravděpodobně smetl osoby pracující na silnici,“ uvedl k havárii v poledne Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje. Policisté nejprve informovali, že došlo k nehodě tří nákladních automobilů, při které jeden člověk zahynul a tři byli zraněni.

Na místě nehody jsou všechny složky integrovaného záchranného systému, povolána byla i letecká záchranná služba. V místě se tvoří kolony, policisté řídí dopravu a motoristy odklánějí. Vyšetřování a odstraňování následků nehody potrvá několik hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru