Dva řidiči havarovali na Teplicku pod vlivem alkoholu, hrozí jim tříleté vězení
Ilustrační foto
Teplice

Teplice, Krupka - Policisté sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 25letému muži, který koncem března boural u Krupky.

Řidič najel pravými koly na nezpevněnou krajnici, dostal smyk a vyjel do protisměru, kde havaroval. "Policisté mu naměřili přes 1,65 promile alkoholu v dechu, pokud bude muž uznán vinným, hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Stejný trest hrozí i 29letému muži, který před měsícem na Benešově náměstí v Teplicích nezvládl řízení vozidla a narazil do zdi u domu. "Následně z místa nehody odjel a zastavil v ulici U Císařských lázní, kde byl kontrolován policisty, kteří mu naměřili přes jedno promile alkoholu v dechu. V uplynulých dnech si převzal sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," sdělil tiskový mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru