Protiprávní jednání za nouzového stavu: Policisté řeší řadu krádeží
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Pachatelům některých trestných činů hrozí výrazně vyšší tresty. Dopustili se jich totiž během vyhlášeného stavu nouze.

Vykradené zahradnictví

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který vnikl do areálu zahradnictví na Teplicku, kde odcizil substráty, konve a různé rostliny. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na deset tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení s ohledem na vládou vyhlášený nouzový stav až osmileté vězení.

Vloupání do čističky

Z trestného činu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v katastru obce Mikulov vloupal do budovy čističky odpadních vod. Odnesl si vodní čerpadla a ostatní pomocný materiál, celková škoda byla vyčíslena na téměř 35 tisíc korun.

Vloupání do chaty

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v katastru Háje u Duchcova vloupal do rekreační chaty. Uvnitř odcizil různé starožitnosti, způsobená škoda zatím nebyla přesně vyčíslena. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.

Ukradené kabely

Škodu ve výši 15 tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který v centru Teplic z rozestavěného domu odcizil různé měděné kabely. Policisté případ prověřují jako trestný čin krádeže a po pachateli, kterému s ohledem na vládou vyhlášený nouzový stav hrozí až osmileté vězení, pátrají.

Vykradená garáž

Škodu přes padesát tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který v Újezdečku vykradl dvě garáže. Majitelé přišli o lešení, kola na auta, stavební kolečko a desky z dřevotřísky, policisté případ prověřují jako trestný čin krádeže a poškození cizí věci.

Odcizená nafta

Přibližně 300 litrů nafty zmizelo z nádrže kamionu zaparkovaného v Teplicích. Neznámý pachatel v areálu vnikl po odstranění víčka do nádrže, ze které odčerpal pohonné hmoty v hodnotě téměř osm tisíc korun, vzhledem k vládou vyhlášenému nouzovému stavu hrozí zloději v případě dopadení za trestný čin krádeže až osmileté vězení.

Vykradený dům

Z trestných činů krádeže a poškození cizí věci je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do neobydleného domu. Odnesl si obrazy, elektroniku, šperky a další věci za více jak devadesát tisíc korun. Policisté po odcizených věcech i pachateli, kterému s ohledem na vládou vyhlášený nouzový stav hrozí až osmileté vězení, intenzivně pátrají.

Krádež kola

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Duchcově vnikl do suterénu panelového domu. Následně se vloupal do sklepní kóje, ze které odcizil horské kolo v hodnotě patnáct tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin krádeže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru