Velikonoce v Proboštově oslaví lidé společně online
Proboštov. Ilustrační foto
Teplice

Proboštov – Přestože doba kulturním akcím nepřeje a ty, které měly obce a města naplánované, se postupně ruší, vedení Proboštova se rozhodlo, že v tom své lidi nenechá. Ve spolupráci s moderátorem a bavičem Zdeňkem Lukeslem pro ně připravilo dva online zábavné projekty. Jde jednak o Čtené pohádky na dobrou noc. Podle místostarosty Romana Nešetřila je bude známý bavič číst vždy od 18.30, od pondělí 6. dubna, přímo na facebookovém profilu Obecního úřadu Proboštov.

Další akcí budou Velikonoce onlajn. Ty se uskuteční v sobotu 11. dubna od 17 hodin. „Vzhledem k tomu, že letošní velikonoční svátky budeme muset trávit doma, bude to pro mnohé jediná možnost, jak se sejít alespoň prostřednictvím sociální sítě a vzájemně si popřát,“ uvádí ke druhému z projektů proboštovský místostarosta. Jak dodává, půjde o živé vysílání se scénkami, zpěvem a tancem, o zábavu pro malé i velké.

Zdeněk Lukesle, v jehož režii se velikonoční akce uskuteční, si do svého živého vysílání pozve různé hosty. Roman Nešetřil prozradil, že se například objeví Vláďa Hron. „Připravené jsou kromě kulturních vystoupení i tipy pro lidi, jak Velikonoce prožít doma a nenudit se. Když už se nemůžeme sejít v reálu, tak si alespoň tímto způsobem popřejeme hezké svátky. Každý může své přání napsat přímo do živého přenosu,“ dodává k chystané velikonoční sobotě Nešetřil.

S moderátorem Zdeňkem Lukeslem spolupracují Proboštovští na řadě svých akcí. Podle místostarosty už běží jeho projekt Čtených pohádek na dobrou noc například v Horním Jiřetíně. „Nejvíce v této době trpí psychika. Lidé u nás v obci byli zvyklí, že jsme pro ně připravovali spoustu akcí. Teď nikam nemohou a jsou zavření doma. Proto jsme projekt Lukesleho online zábavy uvítali a rozhodli se pro spolupráci. Hned první informace o připravovaných akcích měla u lidí velký ohlas. Všichni tuto možnost nadšeně vítají,“ uzavřel místostarosta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru