Přispět do vánoční materiální sbírky pro opuštěná zvířata můžete i vy
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Novosedlice – Přilepšit psům nebo kočkám v nouzi, zvířatům bez domova a zároveň tak pomoct organizaci, která se o ně stará, můžete dnes, ve čtvrtek 19. prosince v Novosedlicích. Místní skupina Českého červeného kříže pořádá materiální sbírku pro spolek Andělé tlapek z Hrobu. Zapojit se svým dárkem pro opuštěná zvířata před Vánoci můžete i vy. Dnešní akce probíhá v době od 16.45 do 18 hodin v prostorách MS červeného kříže, v ulici Míru 86 v Novosedlicích.

Do materiální sbírky se přijímají kromě krmiva i prostředky a pomůcky ke každodenní údržbě prostor, stejně tak pomůcky a hygienické prostředky pro psy a kočky. Konkrétně jsou potřeba dezinfekční prostředky jako je Savo nebo Sanytol, pytle do odpadkových košů, ale také třeba gumové rukavice. Dále odčervovací tablety, šampóny pro psy, spreje proti parazitům, přebalovací podložky, kočičí záchodky, stelivo pro kočky, masové konzervy a kapsičky, granule, pelíšky, hračky a pamlsky.

Spolek Andělé tlapek funguje poměrně krátce. Založilo ho několik nadšenců z Hrobu letos v dubnu. Spolek si dal za cíl pomáhat zvířatům lépe a efektivněji, než bylo obvyklé doposud. Ovšem tím, že je teprve na začátku, nemá dostatek prostředků. Proto se ho členové červeného kříže z Novosedlic rozhodli podporovat formou materiálních sbírek. Sbírky pořádají každých 14 dní ve středu a ve čtvrtek. Konkrétní termíny jsou k dispozici na webových stránkách MS ČČK Novosedlice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru