Mnohokrát odsouzený muž prořízl stan u restaurace a kradl. Když plachtu opravili, vrátil se tam zase
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Ve lhůtě 48 hodin bude soudce rozhodovat o trestu pro muže, který minulý týden prořízl plachtu party stanu před teplickou restaurací, ze kterého odcizil několik lahví alkoholu a starožitné žehličky.

V neděli se na místo činu vrátil, roztrhl provizorně opravenou stěnu a ze stanu odcizil jednu lahev alkoholu.

Policisté z obvodního oddělení v Teplicích během krátké doby zjistili totožnost muže, který způsobil celkovou škodu přes 21 tisíc korun a v pondělí odpoledne ho zadrželi. "V minulosti 15krát odsouzený muž, který se teprve na konci září vrátil z vězení, kde si odpykával 18 měsíční trest odnětí svobody, se u výslechu k vloupání do stanu přiznal. Policisté mu sdělili podezření z přečinů krádeže a poškození cizí věci, v krajním případě ho může soudce poslat zpátky za mříže až na tři roky," sdělil tiskový mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru