Ženě zmizely z účtu tisíce korun. U pokladny si zapomněla peněženku
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Nepoctivost může stát až dva roky svobody 26letého muže, který našel v supermarketu v Bílině dámskou peněženku, kterou majitelka zapomněla u pokladny. Místo aby se ji pokusil vrátit, nebo ji odevzdal na policii, vzal si z ní peníze a platební kartu.

S tou pak provedl celkem 16 neoprávněných transakcí, částečně byl úspěšný a z účtu majitelky vyčerpal necelé čtyři tisíce korun. "Bílinským policistům se podařilo ustanovit totožnost v minulosti čtyřikrát odsouzeného recidivisty, který se u výslechu pod tíhou důkazů k činu přiznal," uvádí k případu mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Bylo mu sděleno podezření z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, vyšetřován je na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru