Zahradnictví Dvořák a syn.
Teplice

Teplice - Vyhlášené zahradnictví, jehož sídlo se nachází v Teplicích a další malá provozovna v Mostě, je tím správným místem pro načerpání té pravé vánoční atmosféry. Zahradnictví Dvořák a syn není jen prodejnou, kde zakoupíte vánoční květiny, vánoční stromy a spoustu vánočních dekorací, ale kde se doslova naladíte na Vánoce. I díky programům, které tu pro vás připravili na všechny adventní víkendy.

Během adventu tu můžete zažít věci, které k Vánocům jednoduše patří. O víkendu pak i zajímavé doprovodné akce. V prvním adventním víkendu překvapili své zákazníky milou návštěvou. Do zahradnictví zavítal Josef Maršálek, český cukrářský mistr, jenž pekl i pro britskou královnu, a který se na jaře následujícího roku stane jedním ze dvou porotců cukrářské televizní show „Peče celá země“. Pořad bude od 4. ledna vysílat ČT1.

Víkend 7. a 8. prosince

Na co se můžete těšit druhý adventní víkend? V sobotu 7. a v neděli 8. prosince bude provázet vaše nákupy v době od 14 do 18 hodin živá hudba a po celý den se budou konat vánoční trhy. Těšit se ale můžete i na malování skleněných ozdob, kreativní dílnu, ve které se budou tvořit pískové obrázky a vyrábět vánoční dekorace. Na své si přijdou i vaše chuťové pohárky. Hrobské uzeniny nabídnou zboží pro váš stůl, Moštárna Louny nabídne ochutnávky s vých výrobků. 

https://www.youtube.com/watch?v=VTDwWnoU_B0

Víkend 14. a 15. prosince

Třetí adventní víkend, v sobotu 14. a v neděli 15. prosince budou vánoční trhy pokračovat. Na místě vás čeká zdobení perníčků, kreativní dílny s výrobou vánočních dekorací ze sádry, výrobou foto rámečků, budete se zde moci nechat vyfotit ve foto koutku s profesionálním fotografem. Chutné sýry nabídne Farma Držovice – prodej výrobků z kozího, ovčího a kravského mléka řemeslné kvality a firma Mixit nabídne chutné müsli a sušené ovoce. Od 10 do 18 hodin vás potěší živá hudba.

Víkend 21. a 22. prosince

Poslední víkend před Vánocemi bude věnován dětem z teplického Klokánku. V sobotu 21. a v neděli 22. prosince budou vrcholit vánoční trhy. Kreativní dílny nabídnou výrobu bižuterie, či výrobu buttonů. Budou probíhat ochutnávky čajů značky Mix–tee a milovníky uzenin potěší Hrobské uzeniny s prodejem vybraných výrobků uzenin a masa. Celý víkend bude hrát živá hudba.

„Zastavte se v našem vánočně vyzdobeném zahradnictví, nasajte u nás slavnostní atmosféru, načerpejte vánoční inspiraci a zažijte věci, které k Vánocům prostě patří. Nalaďte se s námi na slavnostní okamžiky, které koření konec roku. Užijte si adventní čas v klidu a v pohodě, potkejte se u nás se svými blízkými a přáteli a prožijte tento čas trochu jinak. O všech adventních víkendech naše kavárna bude připravovat skvělé buchtičky s vanilkovým krémem podle receptu právě Josefa Maršálka a výběr vánočního stromku si mohou o víkendu návštěvníci zpříjemnit opékáním buřtů, nebo se u ohně alespoň ohřát,“ láká Petra Viková, Zahradnictví Dvořák a syn.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru