Muž z Teplicka si na půdě domku udělal velkou pěstírnu marihuany
Odhalená pěstírna marihuany. Foto: Policie ČR
Teplice

Mostecko - Čtyři měsíce prověřovali policisté mosteckého TOXI týmu informaci o podezření z pěstování marihuany v jednom domku na okraji města Mostu a minulý týden v něm byla provedena domovní prohlídka. Policisté v domě na půdě objevili pěstírnu konopí.

Na místě zajistili zařízení určené k indoorovému pěstování rostliny konopí a 162 kusů rostlin různého vzrůstu. "Dále kriminalisté zajistili v domě nejméně 60 gramů sušeného rostlinného materiálu, u kterého provedli orientační detekční zkoušku, která prokázala přítomnost THC látky v sušině, a sáček s nezjištěnou látkou. I u ní byla provedena detekce, která prokázala přítomnost metamfetaminu," sdělila Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Zajištěné věci i rostliny budou odeslány na odbor kriminalistické techniky k provedení odborné expertizy.

"Vyšetřovatel nyní obvinil z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu 50letého muže z Teplicka. Obviněný je stíhán na svobodě a v případě odsouzení mu může soud uložit až pětiletý trest odnětí svobody," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru