V Krupce našli starý dělostřelecký granát. Pyrotechnik ho pak odpálil na opuštěném místě v horách
Ilustrační foto
Teplice

Krupka - Policejní pyrotechnici odpálili v horách starou munici, kterou našel oznamovatel v úterý odpoledne v lese nad ulicí Horská v Krupce.

Muž našel v lese dělostřelecký granát, přivolaní pyrotechnici rozhodli, že je nebezpečné ho zlikvidovat odpalem na místě, protože by mohla být ohrožena bezpečnost lidí a majetku. Kvůli snížené viditelnosti nechali granát na místě nálezu, kde ho hlídal policista, později ho převezli na opuštěné místo u Adolfova, kde byl odpálen.

"V případě nálezu jakékoliv munice by s ní neměli lidé v žádném případě manipulovat a ihned kontaktovat policii. Místo nálezu je vhodné viditelně označit, zamezit vstupu dalším osobám a do příjezdu policie zůstat v bezpečné vzdálenosti," připomíná mluvčí policie Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru