Zloděj byl postrachem zahrádkářů. Vykradl nejméně dvanáct chatek. Už ho mají!
Zahrádka. Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Až tříletý trest odnětí svobody hrozí 32letému recidivistovi, který na Teplicku vykrádal chatky v zahrádkářských koloniích.

Od letošního dubna do konce srpna se v minulosti čtyřikrát odsouzený muž vloupal do nejméně 12 chatek, ze kterých kradl vše, co má nějakou cenu. Majitelé přišli o nářadí, prodlužovací kabely, potraviny, vařiče a další věci v hodnotě přes 47 tisíc korun, poškozením nemovitostí způsobil škodu téměř deset tisíc korun.

"Je také podezřelý, že se začátkem září vloupal do garáže, ze které odcizil upínací popruhy a má na svědomí i krádež několika stovek metrů měděných kabelů v hodnotě asi 25 tisíc korun z areálu v Teplicích. Muž byl obviněn z přečinů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci, v případě prokázání viny mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi," uvádí mluvčí policistů na Teplicku Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru