OBRAZEM: Některá auta byla nablýskaná, jako by právě sjela z výrobní linky
Nádherná auta na Dubských slavnostech. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Dubí – Dubské slavnosti skončily v neděli 25. srpna koncertem Davida Kollera. Ještě před tím se ale konala řada zajímavých vystoupení a akcí. Nedělní dopoledne například patřilo přehlídce historických vozidel, která je součástí soutěže O pohár starosty města Dubí. Letos se konal její devátý ročník.

Akci pořádal Veterancar Club Teplicka ve spolupráci s dubskou porcelánkou a Městem Dubí. Na parkoviště v prostoru u Domu porcelánu s modrou krví se začali účastníci sjíždět už od rána. Byly tu k vidění klasické motocykly Jawy, automobily značky Chevrolet, Mercedes, Fiat, Citroen, Škoda, Lada, Felicie, vojenská vozidla a další. Všechna auta nablýskaná, jako by právě sjela z výrobních linek.

Přehlídka přilákala stovky zvědavců. Do aut bylo možné nahlížet, do některých si dokonce sednout a užít si atmosféru romantiky dávných let na vlastní kůži. „Ještě jsem nikdy neviděla tolik krásných starých aut pohromadě,“ řekla nám paní Zdena Hromasová, která výstavu navštívila s dcerou. Ostatně, krásná historická auta přitahují stále více žen i do řad sběratelů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru