Žena se v Duchcově zranila na zahradě, přistával k ní vrtulník. Jiná krvácela na ulici
Městská policie Duchcov. Ilustrační foto
Teplice

Duchcov - Strážníci Městské policie v Duchcově mají za sebou dva zásahy, při kterých pomáhali poraněným ženám.

Hned na začátku týdne v odpoledních hodinách přijali strážníci žádost od zdravotnické záchranné služby o zajištění místa k přistání vrtulníku poblíž zahrádkářské kolonie u zámecké zahrady, kde si starší žena přivodila zranění. Vrtulník nakonec přistál na parkovací ploše Penny marketu v ulici Osecká. Strážníci zajistili průjezd pro záchranáře z místa přistání do místa události a tam zajistili místo pro příjezd vozidla zdravotnické záchranné služby. Zraněná žena byla následně převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice k ošetření.

Ve čtvrtek v odpoledních hodinách poskytnula hlídka strážníků Městské policie Duchcov první pomoc 60leté ženě, která se po zakopnutí v ulici Teplická poranila v obličejové části. Ženě bylo od strážníků zastaveno krvácení a přivolána záchranka, která ji po svém příjezdu převezla k preventivnímu ošetření do nemocnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru