Policie pátrá po pohřešovaném mladíkovi. Neviděli jste ho?
Foto: Policie ČR
Teplice

Litoměřice - Pohřešovaný mladík byl naposledy viděn v místě bydliště ve čtvrtek 15. srpna v 5 hodin a 30 minut. Do současné chvíle o sobě nepodal žádnou zprávu a domů se nevrátil. Není vyloučeno, že by se mohl pohybovat v Teplicích a jejich okolí.

V době odchodu na sobě měl modré kostkované kraťasy, šedočerné triko s nezjištěným nápisem a černobílé boty zn. Adidas. Policisté prověřují veškeré kontakty a místa, kde by se mladík mohl pohybovat, leč zatím bez úspěchu nalezení.

"Žádáme kohokoliv, kdo může k pohřešovanému chlapci poskytnout informaci k jeho výskytu či další informace, které mohou napomoci k jeho nalezení, nechť kontaktuje policisty na nejbližší policejní služebně nebo prostřednictvím tísňové linky policie 158. Za vstřícnost a pomoc při pátrání děkujeme," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru