Zloděj ukradl vystavený bazén a prodal ho náhodnému zájemci. Hrozí mu tříletý trest
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Trnovanští policisté zadrželi jen pár desítek minut po krádeži zloděje, který před teplickým marketem kolem půl sedmé večer odcizil vystavený zabalený bazén v hodnotě téměř tři tisíce korun. Na místo činu přijel na kole, bazén naložil na řídítka a ujel.

Krádež sice zaznamenal na kamerách pracovník ostrahy, ale už nestihl zasáhnout. Přivolal proto policisty z obvodního oddělení, kteří na záznamu poznali v minulosti pětkrát odsouzeného recidivistu.

"Nedlouho po činu ho vypátrali, bohužel už bez bazénu, který stihl prodat náhodnému zájemci na ulici. Lapka se na služebně ke krádeži přiznal, pokud bude uznán vinným, hrozí mu s ohledem na jeho trestní minulost až tříleté vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru