Cesta do Ústí může být očistec. Opravuje se silnice
Kvůli opravám silnice vznikají dlouhé kolony. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Přestanov - Řidiče jedoucí po silnici číslo 13 mezi Teplicemi a Ústím čeká několik týdnů trvající očistec plný kolon a zdržení. Mohou za to opravy vozovky mezi Přestanovem a Srbicemi.

V úseku se až do konce července bude měnit povrch vozovky. Práce jsou prováděny vždy v jednom jízdním pruhu, doprava je vedena kyvadlově. Přes den řídí dopravu místo semaforů pracovníci stavební firmy.

Kolony v obou směrech měří stovky metrů, zdržení může dosahovat půl hodiny i více. Doprava se ucpává i na kruhovém objezdu v Přestanově.

Objízdná trasa není stanovena. Pro jízdu mezi Teplicemi a Ústím je ale nyní lepší použít dálnici, jet se dá také přes Krupku a Chlumec.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru