V Teplicích se představily neziskové organizace, konal se i charitativní běh
Na první ročník přišlo kolem 800 lidí, včetně primátora Teplic.
Teplice

Teplice - 18. května se v Šanovském parku v Teplicích konal 1. ročník Den pro neziskovky aneb den pro celou rodinu.

Den neziskovek aneb den pro celou rodinu je kulturně-společenskou akcí, která má blíže přiblížit činnost neziskového sektoru v Ústeckém regionu veřejnosti. S aktivitami neziskovek se většinou setkávají ti, kteří jejich služby využívají a potřebují. Ovšem široké veřejnosti jsou tyto služby mnohdy neznámé a nevědí, jak fungují.

Proto se rozhodli spojit užitečné s příjemným a uspořádali akci, která by měla veřejnosti nejen představit tyto aktivity, ale také nabídnout návštěvníkům možnost příjemně stráveného času se spoustou zábavy pro celou rodinu. Návštěvníci mohli shlédnout pásmo představení pro děti, hudební i divadelní vystoupení, fler jarmark, atrakce pro děti, výborné občerstvení a mnoho dalšího.

Akci moderovala Vlaďka Něrgešová, patronem Centra pro celou rodinu je Ondřej Veselý.

Na první ročník přišlo kolem 800 lidí. Charitativního běhu pro Spolek Severka se zúčastnilo 89 lidí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru