Všebořické obchodní centrum znovu otevírá. Hledají se prodavači, skladníci i doplňovači zboží
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Teplice

Všebořice – Obchodní centrum v Havířské ulici se 22. června letošního roku otevře zákazníkům. První návštěvníky tak přivítá o několik týdnů dříve, než plánovala začátkem března společnost Tamda Foods vlastnící objekt. Firma to oznámila na svých stránkách.

Společnost prezentující se prodejem potravin, alkoholických i nealkoholických nápojů, drogistického zboží, praktických pomůcek do kuchyně, již od konce března letošního roku pro všebořickou pobočku hledá na elektronické úřední desky Úřadu práce České republiky prodavače, skladníky nebo doplňovače zboží (více zde).

Od potravin, drogerie až po auta

Vedení Tamda Foods plánuje zprovoznit i přilehlou čerpací stanici. „V současné době hledají nájemce,“ uvedla starostka centrálního městského obvodu Hana Štrymplová, kterou s obchodním záměrem seznámil majitel centra. 

„Vzniknout má zde i pobočka sítě autocenter AAA AUTO,“ doplnila starostka centrálního městského obvodu. 

„O umístění pobočky ve zmiňované lokalitě zatím nepadlo v rámci vedení společnosti žádné konkrétní rozhodnutí,“ komentoval informaci Martin Houška, mluvčí AAA AUTO. 

Faktem je, že společnost TAMDA FOODS prodejní kóje i přilehlé prostory k pronájmu nabízí. Ve svých inzerátech láká například na dostupnou městskou hromadnou dopravu, bezbariérové vchody nebo bezproblémové parkování pro zákazníky i zaměstnance.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru